Viadukt Riesling Steillage

2019 Riesling Viadukt er husets top vin. Den præcise og knivskarpe syre yder passende modvægt til en frugt domineret af citrusfrugter i alle afskygninger – citron, rød grape, lime, pomelo og kumquat. Smukt omsvøbt af lidt syltet citronskal.

Pris 229,95 kr.

Riesling Trocken

2018 Riesling Trocken er en fyldig vin med stor smags volumen. Klassisk Mosel riesling med et lille hint af eksotiskfrugt generøs tilført af 2018’s varme sommer. En virkelig god allround hvidvin til både klassisk salt mad og også til retter med et asiatisk tilsnit.

Pris 129,95 kr.

Rothschiefer Riesling Steillage

2019 Riesling Rothschifer er så vellykket at det nærmest giver en lille tåre i øjet. Syren er frisk og stram men yders forfriskende. Frugten er ren, frisk og citruspræget. Skifer jordbunden giver smagsassociationer i retning af det mineralske med fornemmelsen af flintesten slået mod hinanden. Prøv den og du vil forstå.

Pris 149,95 kr.

Riesling Feinherb Steillage

Riesling Feinherb er let sødlig bør det ikke skræmme nogen væk. Her er vinen til de asiatiske retter med deres varme chili, ingefær og spidskommen smage. Der skal netop et lidt sødligt modspil til disse smags typer. Ligeledes er soya og wasabi også et godt match – kort sagt Sushi.Pris 149,95 kr.

Riesling Winzersekt

Riesling Sekt Trocken er ikke at sammenligne med Brut som det kendes fra Champagne. Sekt’en her er varmer i sit udtryk og en god vin som aperitif. Men den kan anvendes ligesom beskrevet i afsnittet om Feinherb’en fra Paulushof.
Pris 149,95 kr.

Familien bag Weingut Paulushof

Weingut Paulushof er med sin adresse i Pünderich en del af Mittelmosel. Et område i Mosel-Saar-Ruwer hvor vinmarkerne har den helt rigtige positionering og et meget særligt terroir med store mængder skifer. Weingut Paulushof er en lille perle, som er ukendt udenfor Tyskland, da vi er deres første eksportkunde. Vinene laves primært af Tobias Dahm men med hjælp af hustruen Esther der ligeledes er uddannet ønolog/winemaker. Deres vine er ufatteligt rene og præcise og så er de prissat meget favorabelt. Produktionen omfatter flere forskellige vine på diverse druesorter men med hovedvægten på riesling som ligeledes er vores fokus hos Bækkelund Vine. Vi fører et udvalg af Tobias og Esthers riesling’er fra de tørre til den sødlige Feinherb og også en sekt på riesling.