Lolita

Lolita er huset easy drinking wine som udmærker sig med sin umiddelbare charme. Frugtig, varm og let krydret (jordbær, ribs, hvid peber). Let til medium kraftig vin lavet på 15% Touriga Nacional, 20% Touriga Franca, 30% Tinta Roriz & 35% Trincadeira. Super lækker vin som serveres ved 15-16 grader til bl.a. pizza, pasta og kyllingertter.

Pris 69,95 kr.

Animus

Animus Douro er husets næste trin op af kvalitetsstigen efter Lolita. Og her får du altså mere af det hele. Frugt, krydderier, fylde og silkebløde tannier. En vin som også er meget indbydende ved sval temperatur dvs. 14-17 grader. Det perfekte match er der mange af med denne vin men prøv den med kylling, svinekød hvis du vil have kød. Tænker du i grønne baner er ratatouille et godt valg men retter som grøn lasagne, pasta med tomatsauce og svamperetter er også virkelige gode valg.

Pris p.t udsolgt

Gloria Reserva

Gloria Reserva - 30 % Touriga Franca, 30 % Touriga Nacional og 40 % Tinta Roriz er for Douro en klassisk blend. I tilfældet Gloria Reserva har vinen desuden lagret på egetræsfade i 12 måneder. Det tilføre ekstra tanniner til vinen og giver vinen større dybde og kompleksitet. Som huset andre rødvine er den anbefalede temperatur også relativ lav - 14-17 grader – med det klæder virkelig vinen som viser sin friskhed og elegante frugt fantastik flot frem ved denne temperatur. Lam, oksekød og vildt er gode match for Gloria Reserva.

Pris 99,95 kr.

Douro Valley

Douro dalen er i disse år ved at etablere et endog meget overbevisende ry for at lave ”almindelige vine” af meget meget høj kvalitet. ”Almindelige vine” fordi Douro dalen jo nok er mest berømt for sine portvine som i mange år har tegnet distriktet. Pris niveauet er dog ofte meget højt og det var derfor en behagelig overraskelse at smag Vincente Farias vine og derved at erfare at her var tale om virkelig god ”value for money”.


Vincente Faria er et Douro baseret vinhus som dog også har besiddelser i Vinho Verde. Huset er grundlagt i det 18 århundrede og har fra første færd haft til hensigt at lave pris venlig kvalitetsvin og det syntes de og vi er lykkedes til fulde. Vinene er frugtige og let krydrede. Det er vine som er let drikkelige og er multianvendelige.